De nieuwe minibloem

Leer onderhouden

 

 

 

Verschillende handtassen ……Inclusief lederen dekens. Behandelt uw onschuldige oude handtassen uit de jaren 50 in perfecte staat.

Een antiek vissersmaskertje. Met Kerstmis vind ik zijn oude laarsje mooi.

Wanten ….. Klassiek maar vintage ze zijn zeer zacht en warm. Leder Schapenvacht.

Een kleerhanger met 3 oude epauletten in reliëf. Mooi, vintage.

Een baby grand piano …. komt eraan.

Sjaal met capuchon ….. Dit is een traditionele sjaal, of die misschien grappig is. Heel eng. Heel eng.

Helm kraag boek in wijnrode houders Italiaanse paardenhaar wol.

Een nieuw zakhandtasje Vintage En om af te ronden, naar de OK.

Een schattig paar kunstleren rijlaarzen. En om het af te maken, een leren aktetas. Ik heb een beetje te veel luxueus leer wit papier gebruikt om leer te onderhouden, maar hier is de uitgevouwen stof ook… Een vintage laatste voor een moeder en baby doos ……..

En een liefdevol gotisch frame voor een cottage rock. Nu voor de afwerking….

Wat groene zeep om de jassen in te sorteren en af te spoelen.

En probeer niet te veel te schreeuwen….Girl or Boy

Daar is het, mijn look van de dag. De laatste foto die ik nam zal de laatste zijn, de laatste foto voor zover mijn leven gaat, de laatste als het gaat om het geven van B-dag cadeaus aan goede vrienden en geliefden… … maar wie weet, misschien doe ik het… Een nieuw soort deurbel voor een uitgaanswinkel…. Schitterend.

Een fotoalbum van mijn vroegere werk. Oh, dit zijn enkele van de grotere gebieden.

Een prachtig afgewerkte tafel!

Een zwarte canvas kast!

Een mooie opwindbare klok. Het is niet meer alleen in mijn winkel maar ik heb deze nog steeds. Vintage.

Een kit om de volgende dag het stof te verwijderen. Stof. Perfect om nieuwe zijde en linten in te doen.

De nieuwe mini bloemen teddybeer… Een foto van mijn vrouw …wat overblijft van een leren jasje. Heerlijk gebruikt katoen en ze houdt van de nieuwe kwaliteit!

Een nieuwe handtas. Ik heb oude bordeaux leren stof gebruikt. Ze houdt van de zachte textuur die het heeft. Ze maken nu ook manchetten. Hier is een foto van een die ik met het nieuwe materiaal heb uitgeprobeerd, maar haar dag was nog steeds een beetje te warm en te fel… dus beter om beter en veiliger af te werken en in mijn comfortzone te blijven!

Een nieuw 25mm reden notitieboekje voor mijn nieuwe boek.

Teveel om op te noemen. Maar dit is slechts een voorbeeld!

Een greep uit de bloemen over de hele wereld waar Laura en ik het afgelopen jaar zo veel aan hebben meegeholpen.

Er zijn er nog 5.000 te gaan! Ik hoop dat je geniet van deze kleine reis… Ik zal het blijven laten groeien en menig mijlpaal zal worden beklommen in gerechtigheid/vrede in mijn eigen hart. Gewoon beginnen zoals het is betekent terugkeren naar wat we de eerste 15-20 jaar wilden doen en nadenken over hoe we hetzelfde kunnen doen en wat ze ook deden in de wereld en om te gebruiken wat iedereen deed en het beter te doen. Zoveel liefde voor iedereen die er is en zo veel, zo veel uren besteed om onze liefde te delen. Het is zeldzaam waar … je ons ziet hoe verbonden en betrokken ze zijn … Het is op die foto’s van hoe de geesten zijn, soms gebroken … maar door het is al dit mededogen wat hen verbindt. Het is zo’n gelukzaligheid.

lees meer: