Het belang van een simpele wandeling

Personal trainer Eindhoven

 

 

Uw training begint met de juiste uitrusting

Als het op fitness aankomt, hoeft u niet altijd voortdurend te trainen om in vorm te komen. Na verloop van tijd zal het regelmatig beoefenen van matige lichaamsbeweging, zoals wandelen of joggen, leiden tot een gezonder lichaam en een gezondere geest. Begin langzaam en verhoog geleidelijk de tijdsbesteding.

Wat voor persoonlijke trainer?

Beginners moeten beginnen met een eenvoudige wandeling of langzaam joggen in de buurt. Dit zal hen de grondbeginselen bijbrengen in het beheren van hun afstand, tempo en lichaamssamenstelling. Het doel van een beginnersprogramma is te leren hoe je comfortabel kunt lopen voor minder stress en meer uithoudingsvermogen. Kinderen tussen 1 en 5 jaar kunnen deze wandeling om de dag doen, afwisselend 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van hun fysieke en psychologische capaciteiten en het fitnessniveau van hun ouders.

Beste methoden

Loop ’s middags eens rond in de buurt, wanneer het meestal druk is in het park. In de meeste parken zal er een bord staan met de uren waarop de voorziening gesloten is. De meeste gesloten parken hebben grote bloementuinen; het is ook een goed idee om te stoppen en te luisteren naar de lokale conversatie in elk vak. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van uw lichaam terwijl u in het park bent. Kijk naar hoeveel u ademt en of uw voeten verkrampen. Wandel buiten uw comfortzone en u zult snel zien hoe een eenvoudige wandeling een verslaving wordt, niet alleen omdat u meer ontspannen zult zijn, maar ook omdat u zult beginnen te genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van de omgeving.

Verleng in de loop van de volgende maanden de tijd die u aan wandelen besteedt elke dag met een wandeling van 2 minuten aan het begin en ongeveer 4 minuten aan het einde van de 15 minuten durende training, één dag per week. Deze routine is van cruciaal belang om een beginner de juiste basis te geven om zijn of haar trainingsprogramma voort te zetten. Sommige mensen zijn niet gezegend met de natuurlijke aanleg om naar een volledige vierde te lopen, maar kunnen uitstekende triatleten zijn als ze al heel vroeg in hun trainingsprogramma beginnen met hardlopen.

basismaaltijd

Het is van cruciaal belang de waarde te leren kennen van een vetarme, maar eiwitrijke maaltijd voor en na elke training. De gemiddelde persoon, die over het algemeen niet mager is, verbrandt ongeveer 4000 calorieën aan vet per uur training. De meest effectieve manier om een gezond gewicht te behouden is door een dagelijkse inname van 60 – 70 gram eiwit, afhankelijk van de hoeveelheid activiteit die hij of zij gedurende de dag ondergaat. Probeer veel eiwitten op te nemen in uw magere melk, broeken, ontbijtgranen en vruchtensappen.