Hoe je sneller en sterker wordt,

 

EMS fitness

 

Deze EMS fitness kan u helpen sneller en sterker te worden, en kan ook voorkomen dat u levensbedreigende spierverrekkingen oploopt.

Wat zijn die LES?

Les muscles are when the muscles are stressed beyond their normal range of tension and so extra concentration and specific strengthening is required. Ook worden de spieren kort en stijf en verliezen ze flexibiliteit.

Wat zijn dat voor rustpauzes?

Het eerste wat je moet onthouden is dat de spieren opgewarmd en gestrekt moeten zijn voordat je met de oefeningen begint. Rek je quadriceps, hamstrings, heupflexoren, kuiten en bilspieren.

Dus hoe ga je de oefeningen doen?

Je doet de volgende oefeningen in deze volgorde:

Dat zijn zeven verschillende oefeningen die je doet voor drie verschillende spiergroepen. Het circuit is niet zo lang als andere soorten oefeningen, u eindigt met de laatste oefening, zodat u minder oefeningen met meerdere gewrichten hoeft uit te voeren. Het is niet de meest effectieve van de beproefde oefeningen, maar dit is de kern van het opbouwen van een slimme spierontwikkeling. Het heeft geen zin als de gewichtszaal niet weet wat de oefeningen zijn.

Eerst een reeks jumping jacks, dit zal uw lichaam opwarmen, de bewegingen kunnen tijd vergen om in het juiste ritme te komen, niet zoals de ‘rope step met één been tegelijk beweging, behalve dat u springt met één been. Probeer je voor te stellen dat je van de bodem af stapt terwijl je nog in het huis staat; dit is het belangrijkste deel van deze oefening. Als je eenmaal de jumping jack en de rope steps onder de knie hebt, ben je klaar om verder te gaan met joggen en dan de hamstring en de triceps stretch.

1. Jumping jacks

Begin met je armen langs je zij, spring op en naar voren Groep 2, spring met je rechterbeen en breng je linkerbeen omhoog, herhaal.

2. Jogging

Maak een eenvoudige mode jog, houd het regelmatig, maar sneller elke week, met een beetje rennen en schuifelen / puffen aan het begin

3. Triceps strekken en versterken

Houd je arm in een hoek van 90 graden over je lichaam, buig bij de elleboog en breng je handpalm naar achteren, draai tegelijkertijd je handpalm naar achteren, wrijf over je tricepsspier en laat de spier los om een klein stukje te lopen, hierdoor ga je op je hiel staan en stap je uit de platvoet, oftewel hink-stap-sprong.

4. Enkels strekken

Begin met je rechtervoet op de rand van een trede plaats je rechtervoet op de top van de trede en sleep je linkervoet lichtjes in de trede met je knieën gehurkt, let op de positie van je knieën dit is waar je veerwerking vandaan komt. U moet zweven op de plaats, dit is de ontspannen positie. U moet een korte tijd rechtop staan en nog een keer hurken en de getrapte positie herhalen.

5. Gebruik van gewichten

Leg wat gewicht op je schoot en ga verder met lopen. Hoe groter je tilt, hoe meer kracht je kunt produceren en dus meer afstand je kunt afleggen.

Deze bieden verschillende bewegingen en oefenen je verschillende spiergroepen. Sommige train je regelmatig, andere doe je alleen als je een sledetraining doet of een specifiek EMS trainingsprogramma hebt opgesteld.

lees meer: