Hoe kies je de beste sieraden om te dragen

handgemaakte sieraden

Het kiezen van wat voor soort handgemaakte sieraden te dragen kan soms erg overweldigend en overweldigend zijn. Niet alleen verschilt het van persoon tot persoon, maar het is voor elke persoon anders. Er is geen standaard; om te bepalen wat voor soort sieraden je zult dragen is meestal een kwestie van je eigen stijl. Maar een paar dingen zullen altijd het beste zijn in uw juwelendoos.

Wat is het wat de mensen vragen?

Wat is de functie ervan?

U moet het antwoord op deze vragen weten. Ten eerste, een juweel is iets dat je wilt houden en niet weggeven als een geschenk. Ten tweede moet het iets zijn dat je wilt dragen. En het allerbelangrijkste is: is het iets dat je al hebt? Zo niet, dan moet iemand die je kent het voor je kopen. Als het een geschenk is dan moet dat genoteerd worden.

Een gids voor het kopen van ruimtebesparende juwelen

Toen ik voor het eerst naar de universiteit ging, was het doorzoeken van mijn juwelendoos erg overweldigend. Ik had niets om te dragen. Maar ik vond een paar hele leuke oorbellen en begon ze te dragen. Toen hadden mijn andere beste vriendinnen onze prom night die waarschijnlijk nooit meer zal gebeuren. Maar ons feest werd een schattenjacht naar onze Chanel glazen kralen. Na het doorzoeken van zakken troep zonder geluk, na het vragen aan onze andere beste vrienden alles wat we konden bedenken, maar uiteindelijk gaven we het op en besloten we hoog en laag in het plaatselijke winkelcentrum te zoeken naar iemand die het voor ons zou willen kopen. In drie dagen tijd slaagden we erin om drie paar oorbellen te vinden die aan onze eisen voldeden. Met deze speurtocht meesterwerk onze eindresultaten verbeterd door te kiezen voor iets anders dan goud, zilver en echte sterling zilver.

Het eigenlijke probleem was de criteria die we gebruikten om de zoekopdracht te verfijnen. We waren eigenlijk op zoek naar designerjuwelen en alle artikelen met designer labels waren in omloop en we konden ze met deze methode niet vinden. Dus besloten we om een lijst samen te stellen die bij bijna alle kledingstukken zou passen. Ik geef toe dat dit een uitweiding was, maar we waren eigenlijk naar alles op zoek. Nadat we de lijst in een mandje hadden gestopt om even te bewaren, slaagden we erin de aanbiedingen die we zochten te beperken. Een van onze banen hield ook overheidsuitkeringen in, dus moesten we binnen bepaalde beperkingen blijven om die niet zo succesvol te gebruiken.

Lees meer:

Maansteen sieraden