Hoe poets je je tanden?

Automatische tandpasta dispenser

Het duurt maar een paar minuten om je tanden te poetsen, maar je moet wel wat langer poetsen met Automatische tandpasta dispenser die vol zit met meerdere antiquiteiten. Het oude concept van het gebruik van bijtringen of zelfs Tanden fee om kinderen hun tanden te laten poetsen is een andere eeuwenoude zwendel. De moderne poetstechniek is veel verder ontwikkeld dan wat de ouden toereikend achtten. U kunt 20 tot 30 minuten poetsen met een “moderne” tandenborstel of u kunt 5 tot 10 minuten poetsen met een van de nieuwe “opknapapparaten” die veel effectiever en gemakkelijker in het gebruik zijn.

Een student gebruikt een tandenborstel tijdens de studietijd. De student heeft misschien verschillende lijnen van tanden die hij moet poetsen en vaak wordt er gebleekt om de perfecte tint witte tanden te krijgen die hij wil. Hoewel sommige tandheelkundige professionals van mening zijn dat studenten twee tot drie dagen moeten poetsen om een gewoonte te vormen van het poetsen, maakt een verscheidenheid aan producten dit moeilijk te beheren. Tanden bleken reviews tonen aan dat zelfs een licht gebruik zoals het gebruik van whitening tandpasta superieur is aan poetsen. Bij het gebruik van whitening tandpasta kan men het bleekmiddel een half uur laten intrekken om de gewenste resultaten te verkrijgen.

Tanden bleken is een complex proces dat uit meerdere stappen bestaat. Eerst worden de tanden gereinigd en gecentrifugeerd. Dit verwijdert het laagje glazuur dat aan het afbladderen is. Vervolgens wordt een speciaal proces, truing genaamd, gebruikt om de tanden een “glans” te geven en het glazuur in te zetten. Het glazuur wordt bedekt met een glazuurgel en na 24 uur wordt de gel zichtbaar. De tanden worden achtergelaten in een Wenger of Ridgeway mondpan, die lijkt op een mondstuk. Hierna moeten eventuele hardnekkige vlekken worden verwijderd met een microgolf-whiteningstaafje. De borstelharen en het plakband komen eerst en dan worden de facings eroverheen geborsteld. Het laatste proces omvat drie toepassingen van een ultrafijne gel (om de gevlekte gedeelten van de tanden op te vullen) en het verzegelen van het mondstuk.

De floss actieborstel is zeer populair en wordt veel gebruikt. De Turbo-borstel en de BodyGuardz zijn de laatste tijd populairder geworden. De Body Guardz is vergelijkbaar met de flosborstel, terwijl de Turbo een koplamp heeft en verschillende hulpstukken om puistjes en gingivitis aan te pakken. Om uw tanden witter te maken, moet u eerst een darmspoeling doen. Gebruik geen schoonmaakmiddel of bleekmiddel en poets de tanden zoals aangegeven in de aanwijzingen van de fabrikant. Laat de witheid niet vervagen en poets pas nadat u rust hebt gehad om bij te komen. Spoel het mondstuk af en laat het na 24 uur op natuurlijke wijze drogen. Als u klaar bent met het aanbevolen poetsproces, gebruikt u een gelijkmatige, zachte borstel om uw tanden te poetsen. Poets niet te hard, maar als ze schoon zijn, laat ze dan op natuurlijke wijze drogen. Steviger borstelharen kunnen uw tandvlees beschadigen.

Er wordt geadviseerd om drie keer per week te poetsen, maar u moet proberen om in zo weinig mogelijk tijd een flush te bereiken. Wanneer u merkt dat u de tandenborstel meer dan drie keer per week gebruikt, gedurende een langere periode, kunt u verwachten dat u tussen de $30 en $60 betaalt voor whitening behandelingen. Als u liever poetst in plaats van een tandpasta te gebruiken, gebruik dan een onopvallende tandenborstel die een luchtiger resultaat geeft. U moet ook na elke maaltijd een half uur poetsen met een milde borstel, zodat u een “ge-elideerde” glimlach krijgt, die beter opvalt omdat uw tanden geen natte vlekken hebben die de vlekken veroorzaken.