Wat is Heartprint

 

Spreker duurzaamheid

 

 

 

 

Er is nog een gastspreker die iets nuttigs heeft gedaan, en hij of zij krijgt de kans om nog een paar goede woorden te zeggen.

Waar is Hartprint en toch? Ik begroette een oude vriendin, Penny Singleton. Zij behoorde tot de honderden mensen die zich inzetten om Steak a la Bird te realiseren, twee weken voordat ik arriveerde. Penny en ik waren bekend in de gastro-enterologie gemeenschap als ”reis rond de wereld” gasten en zij was uitgenodigd om te spreken op mijn afgelegen New Mexico evenement, via de telefoon. Er was geen stand up, geen open microfoon, geen andere manier om deel te nemen. Ook al zijn we samen zo ver gekomen, hier zaten we dan. Zittend in een hotelkamer in New Mexico, nergens om heen te gaan, spraken we over van alles, inclusief wat zij meemaakte in het Verenigd Koninkrijk. Er was een heen en weer gaande beweging tussen het delen van ervaringen en emotionele barrières die ons ervan weerhielden te praten. Het telefoongesprek was geen goede plek om uit te stappen en wat in mijn achterhoofd haastig was, konden we niet in een zin omzetten. Ik zette mijn diepe gesprekken voort met anderen die begrepen, begrepen, het gewicht begrepen van de kwesties die aan de orde waren. Ik begreep waarom Penny er in de eerste plaats van afzag haar werk naar de WRI te sturen. Het Heartprint Inner Team proces werkte zo briljant dat er geen noodzaak was om deze ideeën persoonlijk te bespreken, en ik vertrouwde erop dat zij de vragen die wij hen stelden zouden beantwoorden. Ik hoopte dat ik op de een of andere manier de nodige tijd zou krijgen om de gespreksvonken weer aan te wakkeren en weer aan het werk te gaan bij het World Affairs Institute. Tijdens de lunch nam de FDA contact op met het WRI om de prijs van een halve dag vliegtijd terug te betalen. Iedereen moest uitzoeken wat hij nu moest doen. Uit het vliegtuig gingen we naar een eetgelegenheid genaamd Bijou Pier.

Wat is Bijou Pier? Hier is hoe het zijn bedrijf beschrijft. Bijou Pier is geïnspireerd op de Spaanse pier in Madrid die in 1912 haar deuren opende. De oorspronkelijke pier was geliefd bij toeristen uit heel Europa, de Britse Royal Navy gebruikte hem om wodka te destilleren, en Jeanne d’Arc bezocht hem tussen 0279 -0280. De Towers zijn marktwinkels met een kleine bar in het midden van de ruimte. Hier kunt u gebakken bonen, vleeswaren en seizoensfruit kopen. Als u van het uitzicht op de torens houdt, kunt u tegen de klok in naar boven gaan en uw koffie en donuts nuttigen met de blauwe lucht achter u. Buiten het centrum van het restaurant is een markt dek dat heeft gestaan sinds 1956 en is gevuld vol met seizoensgebonden fruit, groenten en seizoensgebonden variaties van vlees. Er is veel te doen bij Bijou Pier. Met cafétarieven en seizoensgebonden gerechten is het het hele jaar door een populaire plek, dus mis de kans niet om de lokale keuken te proberen en de magie van de stad te ervaren. Nou, we gingen naar de hoofdstad van foodies over de hele wereld.

Ik volgde dat op met een te doen lijstje. Je kunt je in sommige dingen inleven. Dit waren de gesprekken en ik probeerde te compileren wat er gedaan moest worden:

Het werk van even op voeten (terwijl de oorlog in Zuid-Vietnam aan het escaleren was) in de beleidsafdelingen voortzetten, de vijf jaar planning achter hetzelfde werk was na Operatie Nungsot afgerond, evenals het grootste deel van het project, waarbij de projectdirecteur zitting bleef houden in de Stuurgroep voor Wetenschaps- en Technologie-agentschappen in het Bureau van de Secretaris van Defensie. Ik besloot verder te werken aan mijn kleine schakels in de keten van organisatie naar de beleidsherziening, voor de HHSGA. Aan het eind van het project was een van de onderwerpen die zij aandroegen het Presidentiële Adviescomité voor HIV/AIDS. Ik werd uitgenodigd om een hoofdstuk aan dit rapport bij te dragen en er een toespraak over te houden op de Nationale AIDS Conferentie die door NIH in New Orleans werd georganiseerd. De CAHCA-presentatoren vroegen om deelname aan deze conferentie; ik heb onmiddellijk ja gezegd. Het was een geweldige ervaring om deel uit te maken van deze geweldige organisatie. Het was open voor mensen met HIV en AIDS, wat een groot deel van mij is. De conferentie was een geweldige bron van communicatie omdat we de kwesties van drie soorten zorg bespraken: pre-behandelingsdiensten, post-coïtus testen, en post-HIV-test, post-controlediensten. Er was ook een optreden van het kantoor van Durrell en de professor.

LEES MEER: