Wat zijn de verschillende types van piercing

Piercing shop Tilburg

 

 

 

 

piercing is een ritueel, dat wordt ondernomen om redenen van liefde, gehechtheid, eer, enz. Vergeleken met geïmplanteerde piercings komt het meer voor bij de lagere klassen. Slechte piercings worden uitgevoerd door ambachtslieden en zijn afgekeken van de natuur. Terwijl de piercings uit de lagere klassen niet permanent zijn, dienen ze als barters. Naast de gewone oorpiercings kunnen ook andere delen van het lichaam piercings hebben.

Ongeacht het soort piercing dat u krijgt, zijn er verschillende ( benaderingen van) piercingsalon.ologist en salonpersoneel om de veiligste en hygiënischste maatregelen te nemen.

De salonarts kan een eenvoudige oorlelpiercing uitvoeren die in de kliniek van de arts kan worden gedaan; hiervoor is geen verdoving nodig. De arts neemt een klein huidflapje van uw onderlichaam en vouwt dit over uw hoofd. Hij neemt een holle naald in het flapje en brengt de naald handmatig in de kraakbeenrand van uw oor. Er zijn kleine bloedingen in en rond het kraakbeen die helpen het flapje te sluiten nadat de naald is ingebracht. Uw hoofd wordt naar achteren bewogen om uw nieuwe oor te vinden. Het duurt slechts 15-20 minuten om het nieuwe oor te krijgen. De procedure duurt langer in gevallen waar er meerdere oppervlakken moeten worden doorboord.

Als alternatief kan de arts een volledige piercing zetten, inclusief het kraakbeen in het oor, de tragus in het oor, de helix in het midden van het oor en de rand van de neus.

Een piercingpistool, zoals de “S”-methode, wordt gebruikt om de kraakbeenpiercing uit te voeren. Een piercingpistool dat een reeks naalden in de richting van de oorkorf schiet, is ideaal voor deze procedure. Wanneer de naalden worden doorgedrukt, worden de koppen van de naalden naar voren gestuwd naar het tweede, derde en vierde oor, waarbij de overeenkomstige plekken worden doorboord. Elk van de vier delen van het oor wordt doorboord met een paar naalden.

Het is duurder dan een gewone oorpiercing. Het proces is tijdrovend en kan $50 tot $300 kosten. Veel professionele piercers geven korting.

Tongsieraden, of studs, worden rond het uiteinde van de reabies gewikkeld en vastgezet met kleine metalen wiggen. Een professionele piercer plukt de juwelen uit de tong en laat een zeer dunne rebaby achter.

Het stretchen gebeurt op dezelfde manier als bij het piercen van de oorlel. Er wordt een stretchtang gebruikt om het kraakbeen dat met weefsel of spieren is afgesloten, op te rekken.

Een piercingpistool zoals de “S”-methode wordt hiervoor gebruikt en zal ook de oorlel beschadigen met stijfheid en pijnlijk trekken tot gevolg. Het kan nog steeds op dezelfde manier genezen worden als een gewone piercing.

Als je dit soort piercings overweegt, raad ik je aan professioneel advies in te winnen. De zorgvuldige sterilisatie van de apparatuur en de deskundigheid van de professionele piercer zullen ervoor zorgen dat je in een mum van tijd weer thuis bent.

Men zegt dat intellect de gave van God is en dat de pater niet wijzer is dan de zoon. Wij kunnen ervoor kiezen deze stelregel te negeren, maar het feit blijft dat zolang een mens geen mode, advertenties en verpakkingen fabriceert, er geen echt begrip is van wat ons tot elkaar aantrekt.

Bovendien trekken wij ook op de andere manier aan: wanneer wij een ander wezen aantrekkelijk vinden, heeft dat naast intelligentie en charisma ook glans en charme. Daarom moeten we compact formuleren wat verder gaat dan deze twee alternatieven, om boven de gewone normen uit te stijgen en anderen aan te trekken met wie we een leven en een bestaan delen.

lees meer: