Hoe begin je jezelf op de markt te verkopen

Coach Engels

Sommige advocaten werken bij overheidsinstellingen en bij advocatenkantoren die het algemeen belang dienen. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk hebben talrijke advocaten en overheidsmedewerkers samengewerkt om samenwerkingsverbanden te ontwikkelen ter bevordering van ecologische duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en financiële stabiliteit.

Waarom moeten advocaten advocaten zijn?

Juristen hoeven geen rechtenstudie te volgen, aangezien degenen die voor een loopbaan in de rechten kiezen, bijna altijd gekwalificeerd zijn aan het einde van het undergraduate onderwijs. Wie zich op een loopbaan in de rechten wil toeleggen, moet een van de volgende drie dingen overwegen: – het behalen van een eerste of tweede graad in de rechten; – het betreden van een business school met een gekwalificeerd diploma in de rechten; of – het volgen van een niet-juridische studie, zoals bedrijfskunde, economie of marketing, om gekwalificeerd te worden voor een loopbaan in de rechten.

Wat doen advocaten?

Advocaten werken voor advocaten. Advocaten werken niet voor de overheid, of het bedrijf waar ze voor werken. Advocaten werken voor een andere entiteit. De drie voornaamste gebieden waarop advocaten werkzaam zijn, zijn de volgende:- familierecht- ondernemingsrecht- rechtsbijstand- overheid (staat, federaal of internationaal)

Elk van de bovengenoemde gebieden zal in de volgende paragrafen in detail worden behandeld.

Familierecht

Vennootschapsrecht

Rechtsbijstand

Regering of federale overheid

Veel advocaten specialiseren zich in een van deze gebieden. Kijk in uw plaatselijke bibliotheek of universiteitsbibliotheek en probeer boeken te vinden die betrekking hebben op uw gekozen carrièrepad. U kunt ook een aantal relevante websites googelen die verschillende resultaten zullen opleveren

Maak een online profiel aan. Veel online uitzendbureaus bieden gratis tips om te netwerken en je vaardigheden onder de aandacht te brengen.

DنHij heeft informatie over de evolutie van het rechtssysteem – leren dat zal garanderen dat u een positieve bijdrage zult leveren in uw gekozen carrièrepad.

Leer over vervalsing en slimmere manieren om claims te presenteren.

Kennis van de plaatselijke spelregels (type plaats) voorkomt domme fouten, anticipeert op bezwaren en voorkomt dat men op het verkeerde been wordt gezet.

Analyseer eerdere beslissingen aan de hand van overtuigende voorbeelden, bv. voorbeelden van hoe u zich aan externe druk(ken) aanpaste.

Door de oppositie naar voren gebrachte vragen, bijvoorbeeld suggesties om de kosten te verlagen, in overweging nemen. Ga in op bezwaren van kostenbesparende “deskundigen”.

Laat je werkgever weten of je eerder beslissingen hebt genomen, bv. kostprijsberekening wie / hoe / wanneer en waarom.

Als u een probleem in uw werkomgeving hebt vastgesteld, b.v. een personeelstekort, vertel dit dan aan uw baas, want dit zal helpen het probleem op te lossen. Het kan nodig zijn hiervoor een opleiding te volgen, hoewel het meestal om managementervaring gaat.

Neem contact op met uw vakbond als u dit wilt weten, b.v. de wet op leeftijdsdiscriminatie, de wet op verzoening en arbitrage.

Als u hulp nodig hebt, praat dan met een advocaat. Denk eraan, fouten kunnen duur zijn.

Sommige advocaten nemen het initiatief om voor hun cliënten voorschotcontracten te schrijven, anderen nemen dit liever zelf ter hand en ontwikkelen zo hun eigen niche.

Contracten kunnen betrekking hebben op allerlei situaties, waaronder franchisegevers, werknemers, klanten, verkopers en huurders. Het loont de moeite juridisch advies in te winnen om na te gaan welke rechten u als contractuele werkgever hebt.

en tenslotte

Ten slotte moeten, om uw nieuwe baan veilig te stellen, zo snel mogelijk contractonderhandelingen worden gestart met het bedrijf waar u nu werkt.

 

Lees meer:
Jeugdrecht Rotterdam