op lange termijn 70 70

glascoating

Ons bedrijf gebruikt de modernste oplossingen om de lak van uw auto te beschermen. Onze meest gebruikte lakbeschermingsoplossingen zijn 3M Prep-Sol 70 enVT aggressiv.

Hardware en gereedschappen die worden gebruikt bij de constructie en toepassing van de glascoatings zijn gemaakt om jarenlang hoogwaardige service en bescherming te bieden, jaar na jaar. Onze lakbeschermingsoplossingen omvatten de beste processen en technieken om er zeker van te zijn, ongeacht de weers- en wegomstandigheden. Wat betreft de vlek-vasthoudend vermogen van de oplossingen, het is zeker een van de grootste functies als het helpt bij het voorkomen van wederverkoop van uw voertuigen.

Er zijn vele voordelen verbonden aan het gebruik van 3M Prep-Sol 70 op uw voertuigen. De krachtige, op koolstof gebaseerde formule is niet schurend; toch biedt het een maandenlange, hoogwaardige bescherming zonder vlekken of pukkels. 3M Prep-Sol 70 combineert de uitstekende neus andgae chromel deeltjes met harsen. Ook de smering is verbeterd ten opzichte van de originele producten.

Afdichtingen zijn speciaal gemaakt om temperaturen tot 500 graden Fahrenheit te weerstaan; zij zijn ontworpen in specifieke formaten en oplossingssterkten om ze zeer bruikbaar te maken voor voertuigen. De dichtingen moeten extreem hoge temperaturen verdragen zonder krom te trekken of te smelten. Ze worden elk afzonderlijk behandeld om specifieke effecten te bereiken.

Bij 3M Prep-Sol 70 garandeert de Liquid Crystal swell-technologie dat de afwerking niet kromtrekt of krimpt onder belasting. De technologie zorgt voor een betere en nauwkeurige controle over het applicatieproces en resulteert in een merkbaar zijdezachte afwerking. 3M Prep-Sol 70 is een ultraharde, wrijvingsarme laag.

Het grote kenmerk van 3M Prep-Sol 70 is dat het, in tegenstelling tot andere coatings, jarenlang de juiste bescherming geeft. 3M Prep-Sol 70 is sterk genoeg voor algemene autoreiniging, en heeft genoeg nadruk op het reinigen van elektromotoren. Overal waar u rijdt, zal uw auto er schoner en beter uitzien dankzij de speciale coating. De 3M Prep-Sol 70 biedt meer keuzes en kleuren, waardoor het gemakkelijker is om het aan te passen en te personaliseren. Niet alleen dat, het verlengt de levensduur van het lakbeschermingssysteem van uw auto, en zal helpen het te onderhouden voor de komende jaren.

In tegenstelling tot andere lakcoatings die een voorafgaande reiniging van de vuilvrije lak van uw auto vereisen, droogt 3M Prep-Sol 70 terwijl het grotere vuil van het voertuig verwijdert. Ingebouwde oppervlakteactieve stoffen verwijderen snel en gemakkelijk vuil en kleine deeltjes van het oppervlak en vormen een beschermende, wasbare oplossing die vervolgens opdroogt tot een zachte finish.

Naar welk type folie u ook op zoek bent, zorg ervoor dat u de beste optie vindt die vandaag voor u beschikbaar is. Zet uw bedrijf niet op het spel door het verkeerde type folie te kiezen; zorg ervoor dat de folie gemaakt is van het specifieke type materiaal en oplossing dat geschikt is voor uw unieke behoeften. Neem contact op met een plaatselijke specialist in de bestrijding van verontreinigende stoffen om u te helpen bij uw beslissing, aangezien velen van hen in staat zijn u te helpen bij uw keuze op basis van uw controleerbare reactie.

Zorg ervoor dat u altijd de aanbevolen instructies voor het opnieuw afvegen volgt om schade aan de lak te voorkomen en u op de lange termijn tijd en geld te besparen. Als het om lakbescherming op lange termijn gaat, gaat het om de bescherming op lange termijn die u wilt – niet alleen op korte termijn, pound-pinch.

U wilt er niet alleen voor zorgen dat uw auto er op zijn best blijft uitzien met lakbescherming van hoge kwaliteit, maar u wilt er ook zeker van zijn dat u ’s nachts rustig kunt slapen in de wetenschap dat het exterieur van uw auto of vrachtwagen beschermd is. Het is niet alleen het voertuig zelf dat u wilt beschermen. Uw investering in onroerend goed voor voertuigen, boten, campers, aanhangwagens, en huizen kunnen rotten. Wanneer u de buitenkant van uw voertuig probeert te beschermen, wilt u misschien ook nadenken over hoe de lak beschermt.

 

lees meer